Robben: "Bayern heeft totaal geen angst voor United"

30 maart 2014, 23:34

Aanstaande dinsdag staat het eerste deel van het tweeluik tussen Manchester United en Bayern München op het menu, in de kwartfinales van de Champions League. Arjen Robben stelt dat Bayern niets te vrezen heeft en ziet de confrontatie met United dan ook vol vertrouwen tegemoet.

"Bayern heeft totaal geen angst voor United", sprak onze landgenoot tegen de Sunday Mirror. "Neem onze wedstrijd tegen Schalke 04. We speelden in een tempo dat zo hoog was dat we na dertig minuten al met 4-0 voor stonden. We laten onze tegenstanders niet op adem komen. Dat is het Bayern van Guardiola", zegt de vleugelaanvaller van de Duitse recordkampioen.

"Guardiola heeft ons het meest dominante team in Europa gemaakt", vervolgt Robben. "We hebben dit jaar weer grote stappen gezet en zijn dominanter dan ooit tevoren. We treffen Manchester United, een grote club, maar we zijn messcherp. Ons voetbal is fenomenaal en dat willen we op het podium van de Champions League absoluut laten zien. Het haalt het beste in je naar boven", weet de Oranje-international.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen