Dortmund mist 'onvervangbare' Lewandowski tegen Real

Ger
31 maart 2014, 12:14

Borussia Dortmund staat woensdagavond voor een zware opgave. In de kwartfinale wacht een bezoek aan de Spaanse grootmacht Real Madrid. Hoewel Dortmund vorig jaar in de halve eindstrijd afrekende met de Koninklijke, ligt een stunt van het elftal van trainer Jürgen Klopp deze keer door de vele afwezigen minder voor de hand.

Ilkay Gündogan, Neven Subotic, Jakub Blaszczykowski, Sven Bender en Marcel Schmelzer zijn al langere tijd geblesseerd. Maar vooral het ontbreken van Robert Lewandowski doet Dortmund pijn. De Pool, die vorig jaar in de thuiswedstrijd tegen Real liefst vier keer scoorde, zit een schorsing uit. "Het is duidelijk: Robert is niet te vervangen", weet aanvoerder Sebastian Kehl. "Hopelijk zetten we zonder hem in Madrid een goed resultaat neer, zodat we het voor eigen publiek kunnen afmaken."

Volgens Kehl heeft Dortmund ook dit seizoen weer kansen tegen Real. "Natuurlijk zijn ze een favoriet voor de titel, maar we hebben al bewezen dat we ze kunnen verslaan. Dat zullen ze niet vergeten zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen