Atlético lijkt Diego Costa te moeten missen tegen Barça

31 maart 2014, 21:01

Atletico Madrid is op het moment de verrassende koploper van de Primera División, maar in de Champions League is de ploeg van coach Diego Simeone ook nog volop in de race. Aanstaande dinsdag treedt Atléti aan tegen FC Barcelona, in de kwartfinales van het kampioenenbal. Wellicht moet de lijstaanvoerder van Spanje het stellen zonder topschutter Diego Costa, die last heeft van zijn dijbeen.

Het is zodoende nog maar de vraag of Diego Costa, in de Primera División goed voor maar liefst 25 doelpunten, tijdig hersteld zal zijn voor de clash met Barça. De aanvaller moest de training in Camp Nou vroegtijdig staken. "Ik zie het somber in voor morgen", sprak Simeone weinig hoopvol. In de Champions League wist Diego Costa zeven maal het net te vinden.

"Als we zeggen dat we de favoriet zijn, dan zijn we arrogant", stelt Simeone verder in aanloop naar de wedstrijd tegen Barça. "Maar we willen de strijd aangaan. Het is een prachtig affiche, de wedstrijd van morgen (dinsdag, red.) is zeer belangrijk. Ik denk dat Barcelona dezelfde speelwijze zal hanteren als tegen Real Madrid (3-4 winst, red.). Ze speelden toen heel goed. Ze zijn het gewend om zulke grote wedstrijden te spelen", weet de Argentijnse coach.

"Ik denk dat de wedstrijd van morgen de zwaarste van alle wedstrijden van ons tegen Barcelona wordt", vervolgt de keuzeheer van Atlético. "Barcelona is momenteel op haar best. Morgen zullen we zien of dit nog steeds zo is. Ze willen waarschijnlijk niet wachten tot de terugwedstrijd, met het maken van het verschil. We moeten er het maximale uithalen", aldus Simeone.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen