PSV'er Bakkali twijfelt over toekomst: "Speel erg weinig"

1 april 2014, 13:49

PSV wil Zakaria Bakkali graag langer vastleggen, maar de jongeling zelf twijfelt over zijn toekomst. De pas achttienjarige aanvaller heeft een aanbieding van de club in beraad om zijn tot medio 2015 lopende contract met twee jaar te verlengen.

De Belg zegt dat de twijfels niet aan het financiële plaatje liggen. "Het geld is goed, ik ben hartstikke gelukkig bij PSV, maar het gaat om mijn sportieve ontwikkeling", aldus Bakkali tegen VI. "Ik ben gaan twijfelen, omdat ik nu wel erg weinig speel. Er is nu geen sprake van de mogelijkheid om door te groeien en dat wil ik natuurlijk wel." Bakkali komt na de winterstop nauwelijks in actie in de hoofdmacht, maar mag vanwege zijn aantal wedstrijden in het eerste ook niet meer voor Jong PSV uitkomen in de Jupiler League.

"Als PSV mij niet kan garanderen dat er na de zomer sprake is van een stijgende lijn, waarom zou ik dan een nieuw contract tekenen. Dat is toch logisch? Ik eis geen basisplaats, maar op deze manier kan ik niet beter worden", zegt de tiener, die niet onder de indruk is van de plannen die de Eindhovenaren met hem hebben. "Niet helemaal, in ieder geval. Ik verwacht binnenkort wat meer van PSV te horen. Het is absoluut niet uitgesloten dat ik teken, maar ik twijfel wel. Dat zeg ik eerlijk."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen