Jansen: "FC Twente gaat vol voor tweede plaats"

Ger
1 april 2014, 16:06

FC Twente heeft na de voorbije speelronde een streep gezet door de titelaspiraties. De ploeg van trainer Michel Jansen slikte op bezoek bij koploper Ajax een 3-0 nederlaag. De Enschedese club zet nu vol in op de tweede plaats, wat aan het einde van het seizoen toegang verschaft tot de voorronde van de Champions League.

"We willen heel graag de tweede plaats behalen en daar gaan we vol voor", onderstreept Jansen op de website van FC Twente. Woensdag is voor eigen publiek ADO Den Haag de tegenstander. De ploeg van coach Henk Fräser heeft al zeven duels niet verloren. "Dat willen wij morgen doorbreken", aldus Jansen. "ADO speelt de laatste wedstrijden veel compacter en bij hen is de knop omgegaan wat resultaten heeft gebracht. De ploeg is er weer in gaan geloven. Veel teams zijn daar afgelopen wedstrijden op stuk gelopen. Het zal niet makkelijk worden, maar wij vinden dat we thuis van ADO Den Haag moeten winnen."

FC Twente heeft de beschikking over een nagenoeg fitte selectie. Achter de naam van Roberto Rosales staat vanwege liesklachten nog een vraagteken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen