PSV maakt geen gebruik van optie in contract Van Ooijen

1 april 2014, 17:01

Het lijkt erop dat de wegen van PSV en Peter van Ooijen gaan scheiden. De Eindhovense club heeft besloten om geen gebruik te maken van een optie om het tot medio 2014 lopende contract van de 22-jarige middenvelder met één jaar te verlengen. Dat bevestigt PSV op haar officiële website.

Van Ooijen doorliep de hele jeugdopleiding van PSV en maakte in augustus 2012, in de Europa League-wedstrijd tegen FK Zeta (9-0), zijn debuut in het eerste elftal. Dat duel scoorde hij direct twee keer. Dit seizoen speelde de Brabander vooral in het Eindhovense beloftenelftal, dat uitkomt in de Jupiler League.

Een definitieve streep door de naam van Van Ooijen heeft PSV ondanks het niet-lichten van de optie nog niet gezet, benadrukt de club. Het gaat binnenkort met de middenvelder in gesprek over zijn toekomst.

Bij Farshad Noor heeft PSV wel een optie in het contract gelicht, teamgenoten Dennis Dengering (21), Tufan Özbozkurt (21) en Thomas Horsten (20) van Jong PSV krijgen geen nieuwe verbintenis aangeboden.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen