Heracles Almelo wil 'erop klappen' tegen Feyenoord

1 april 2014, 17:33

Door de bizarre overwinning van afgelopen weekend tegen NEC (1-2) is Heracles Almelo zo goed als zeker van lijfsbehoud. Maar dat wil niet zeggen dat zijn club nu rustig aan kan doen, vindt coach Jan de Jonge. Hij wil dat Heracles woensdag weer een mooie prestatie neerzet, in eigen stadion tegen Feyenoord.

"We zijn heel blij dat we zaterdag gewonnen hebben", blikt De Jonge op de clubsite terug op de zege in Nijmegen. Heracles stond tegen NEC lang 1-0 achter, maar pakte door een goal diep in blessuretijd toch de volle winst. "Dat was een leuke achtbaan van emoties en voor ons een wereldavond. Maar we gaan gewoon verder en kijken wat er de komende tijd nog meer te halen valt. Morgen zullen we erop klappen tegen Feyenoord."

"Feyenoord heeft een goede ploeg die in de winning mood is. Dat zal lastig worden, maar we gaan ons proberen goed te verweren. Feyenoord wil tweede worden, wij zullen alles moeten geven om gelijkwaardig te zijn. We hebben er zin in, het is een wedstrijd op zich", zegt De Jonge, die met zijn ploeg drie punten overhield aan de eerste competitiewedstrijd dit seizoen tegen Feyenoord. In de Kuip werd het 1-2, enkele maanden later in het bekertoernooi bleef het 1-1. Pas na strafschoppen wist Feyenoord de Heraclieden toen af te schudden. "Natuurlijk hebben we eerder dit seizoen twee goede wedstrijden gespeeld tegen Feyenoord, maar statistieken zeggen niets. Die spraken afgelopen weekend ook in het voordeel van NEC. Bovendien zijn beide wedstrijden al een behoorlijke tijd geleden, er is in de tussentijd het nodige veranderd bij beide ploegen", aldus de coach.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen