Robben tevreden met 1-1: "Stemming beviel me niet"

1 april 2014, 23:15

Bayern München begon als grote favoriet aan de Champions League-wedstrijd tegen Manchester United. De rol kon het op Old Trafford niet helemaal waarmaken, ondanks een veldoverwicht kwam de Duitse ploeg niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Maar dat is prima, vindt Bayern-aanvaller Arjen Robben.

"Uiteindelijk ben ik hier wel tevreden mee", zegt hij in gesprek met de NOS. "Als je 1-0 achter komt, is 1-1 een prima uitslag. Dit is in ieder geval beter dan 0-0, het is altijd positief als je kan scoren in een uitwedstrijd."

Voorafgaand aan de wedstrijd werd Bayern niet alleen bestempeld tot favoriet, maar zelfs tot torenhoge favoriet. Engelse media spraken van een 'mission impossible' voor United. "Die stemming beviel me niet", geeft Robben aan. "Maar zo werkt het blijkbaar in Engeland. Manchester United is gewoon een heel goede ploeg. Ze draaien niet goed in de Premier League, maar dat telt niet in de Champions League. Dat zag je vanavond weer."

Toch heeft Robben goede hoop dat zijn ploeg het karwei thuis af kan maken. "Deze 1-1 is prima, met een beetje geluk hadden we er nog eentje in geprikt. Maar we kunnen volgende week weer aan de bak."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen