Büttner hoopt op Oranje: "Zal zeker niet teleurstellen"

1 april 2014, 23:38

Ruim twee maanden voor de start van het WK in Brazilië heeft Alexander Büttner zijn visitekaartje wel eens afgegeven. De linksback van Manchester United stond in de basis in de kwartfinale tegen Bayern München, waar Arjen Robben zijn directe tegenstander was, en speelde een prima wedstrijd.

"Dit zijn de mooiste wedstrijden. Mooi om hier te voetballen", glunderde de oud-Vitessenaar na afloop bij de NOS. Links achterin krijgt Patrice Evra meestal de voorkeur, maar de Fransman was wegens een schorsing niet inzetbaar tegen Bayern. Büttner kreeg dus zijn kans en greep deze met beide handen aan. "Verdedigend heb ik het goed gedaan, denk ik. Dat was ook mijn eerste doel, verdedigend goed spelen. Dat is gelukt."

Door zijn prima spel bewees Büttner een prima optie te zijn voor Oranje, dat voor het komende WK in Brazilië nog altijd op zoek is naar een geschikte linksback. "Daar droom ik nog steeds van", gaf Büttner toe toen het WK ter sprake kwam. "Als ik zo door blijf gaan, hoop ik dat ik een kans verdien. Ik zal zeker niet teleurstellen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen