Iniesta: "We weten dat het moeilijk gaat worden"

2 april 2014, 08:11

Een 1-1 gelijkspel is niet bepaald het resultaat waar je als thuisclub op hoopt, in de eerste wedstrijd van een dubbele ontmoeting. Helemaal tevreden is men bij FC Barcelona dan ook niet over het gelijkspel tegen Atletico Madrid, maar middenvelder Andrés Iniesta ziet wel degelijk perspectief voor de return.

"Niemand twijfelt over het feit dat we kunnen winnen in Madrid", zegt Iniesta op de site van de UEFA. "Maar dat het moeilijk gaat worden, is duidelijk. Dat weten we. Belangrijk is om geloof te hebben in goede afloop."

Barça kwam in Camp Nou op achterstand door een geweldige knal van Diego. De Braziliaan pegelde de bal vanaf een meter of dertig in de kruising. "Een prachtig schot", vindt ook Iniesta. "Er is weinig wat je kan doen, als iemand de bal zo goed raakt. Maar als team hebben we goed gereageerd en nog een gelijkspel uit het vuur gesleept, dat was belangrijk voor ons. Na de gelijkmaker hebben we nog geprobeerd om voor de 2-1 te gaan."

Met een fraaie assist stond Iniesta aan de basis van de 1-1, gemaakt door Neymar. De spits schoot de pass van Iniesta in de verre hoek. "Dat talent, die kwaliteit, heeft Neymar. Met één beweging of actie kan hij een wedstrijd een andere wending geven. We zijn enorm blij met zijn doelpunt, hopelijk was het van grote waarde."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen