'Feyenoord kiest voor BAM of stichting Red de Kuip'

2 april 2014, 08:20

Er zijn nog twee kandidaten om het stadion van Feyenoord te vernieuwen. Uit de vele gegadigden hebben de verkenners van de club, oud-wethouder Van Sluis, Kuip-commissaris Hans Vervat en oud-Kuip-directeur Jos van der Vegt, deze twee initiatieven als beste beoordeeld. "Iedereen was enthousiast", zegt Van Sluis in het AD.

Volgens Van Sluis zijn de plannen van BAM en stichting Red de Kuip het beste voor de club. "Hiermee krijgt Feyenoord een stadion voor 70.000 mensen, multi-functioneel mét schuifdak, en voor een prijs die goed is terug te verdienen. Hiermee heeft de club voor ten minste vijftig jaar een prachtig voetbalthuis dat tegelijkertijd het grootste is van Nederland", legt de oud-wethouder uit. Beide partijen mogen hun plannen nu verder uit gaan werken, op 25 april wordt volgens de krant bekend wie zijn bouwplannen daadwerkelijk uit mag gaan voeren.

De keuze voor BAM en stichting Red de Kuip houdt in dat VolkerWessels afgevallen is. Het bouwbedrijf stuurde vorige maand nog een fraai filmpje de wereld in van hun plannen, dat positief ontvangen werd. VolkerWessels wilde, net zoals BAM en stichting Red de Kuip, het huidige stadion van de club als basis gebruiken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen