Stomverbaasde Donald: "Ik vind het nergens op slaan"

2 april 2014, 09:23

Mitchell Donald snapt er niets van dat hij door coach Jon Dahl Tomasson uit de selectie van Roda JC Kerkrade gezet is. Tomasson gaf als reden dat hij 'klaar was met het gedrag en de negatieve houding' van de middenvelder. Donald heeft geen idee waar de Deen het over heeft, zegt hij tegen Voetbal International.

"In het gesprek met de trainer en directeur Leon Vlemmings kreeg ik te horen dat ik me zondag niet goed had gedragen op de bank", zegt Donald, die in het duel met RKC na een uur gewisseld werd. "Met die wissel was ik inderdaad niet blij, maar welke speler is dat wel? Ik ben op die bank gaan zitten, dronk een fles water en gooide die daarna voor me op de grond. Daarna heb ik bijna niks meer gezegd en waarschijnlijk ook niet al te blij gekeken. Ik had mijn emoties, dat lijkt me ook niet zo gek in de situatie waarin we op dit moment zitten. Maar meer is er niet gebeurd. Als ik die fles nou naar zijn hoofd had gegooid, vooruit…", bromt de oud-Ajacied.

Voor Donald kwam het nieuws dat hij uit de selectie gezet was als een donderslag bij heldere hemel. "Ik had het gevoel dat ik met de trainer op één lijn zat, tot vanochtend hebben we nooit één discussie gehad. En nu dit. Ik vind het nergens op slaan. Je kunt veel van mij zeggen, maar niet dat ik een lastige jongen ben."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen