Janssen tot 2019 als scout aan Vitesse verbonden

2 april 2014, 15:26

Theo Janssen gaat definitief als scout aan de slag bij Vitesse. De voormalig middenvelder, die vorige maand een punt achter zijn actieve carrière zette, heeft zijn handtekening onder een contract tot de zomer van 2019 gezet. Naast scout wordt Janssen techniektrainer van de talentengroep van de voetbalacademie.

Janssen begint officieel per 1 juli, maar heeft zijn eerste werk er al op zitten. "Ik ben al met Bosko (Bursac red.) en Mo Allach weggeweest. Ik heb ondertussen al een aantal wedstrijden gezien en ook al een paar rapporten geschreven. Vanaf 1 juli begin ik officieel, maar ik ben nu al met Mo richting volgend seizoen aan het kijken."

In aanloop naar de competitiewedstrijd tegen Go Ahead Eagles, eind april, neemt de 32-jarige Janssen als voetballer afscheid van de Vitesse-fans. "Samen met Vitesse heb ik gesproken over mijn afscheid. Ik mocht zelf kiezen wanneer ik dit wilde doen. Zelf wilde ik dit graag de laatste wedstrijd van het seizoen doen. Op het veld tijdens Vitesse-Go Ahead Eagles is het een kort afscheid. De donderdag voor het duel is mijn afscheid met de supporters. Dat wordt een stuk intiemer", zegt de vijfvoudig Oranje-international op de website van de club.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen