Benfica-coach: "AZ heeft veel snelheid en dreiging"

Ger
2 april 2014, 19:47

De Portugese topclub Benfica speelt donderdagavond als grote favoriet tegen AZ de eerste wedstrijd in de kwartfinales van de Europa League. Trainer Jorge Jesus verwacht echter geen eenvoudige klus in Alkmaar.

"We zijn ons zeer bewust van de kracht van AZ. We hebben met Miralem Sulejmani en Filip Djuricic vorige zomer niet voor niets twee spelers uit de Nederlandse competitie gehaald. Het niveau in de Eredivisie is hoog. AZ heeft wereldwijd niet zo'n grote naam als Ajax, maar dat zegt niets", aldus Jesus op de website van de Alkmaarse club. "AZ is een sterk team met technisch goede spelers. Vooral voorin hebben ze veel snelheid en dreiging."

Afgelopen jaar bereikte Benfica de finale van de Europa League, waarin het met 2-1 verloor van Chelsea. "Wij doen het de laatste jaren ontzettend goed in Europees verband", weet Jesus. "Het is ook een kwestie van prestige om op dit niveau te spelen. Voor de uitstraling en het imago van Benfica, de spelers en mij als trainer is de Europa League een mooie competitie. Presteer je, maak je naam. De hele wereld ziet deze wedstrijden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen