Feyenoord doet goede zaken bij Heracles Almelo

2 april 2014, 20:47

Feyenoord heeft goede zaken gedaan in de strijd om de tweede plaats. In Almelo wonnen de Rotterdammers met 2-1 van Heracles. Ilias Bel Hassani bracht zijn ploeg nog wel op voorsprong, maar Mitchell te Vrede en Tony Vilhena  Bezorgden Feyenoord daarna de volle winst. Door deze driepunter staat de ploeg van Ronald Koeman vier punten voor op de nummer drie.

Ronald Koeman zat zich duidelijk te verbijten over het spel van zijn ploeg en liet al snel Samuel Armenteros {image[294551][right-half][]}warmlopen. Het was misschien wel de juiste impuls want vanaf dat moment ging het beter met zijn ploeg. Eerst kopte Te Vrede uit een hoekschop binnen en vlak voor rust maakte Vilhena op fraaie wijze ook nog de 1-2. Met die stand gingen beide teams richting de thee.

Na de rust was het spel van beide kanten bijzonder matig. In het eerste kwartier viel er weinig tot niets te beleven, maar daarna ging de ploeg van trainer Jan de Jonge steeds meer aandringen. Dat leidde tot een grote kans voor Bel Hassani, maar hij wist de vrijheid dit hij kreeg niet om te zetten in een doelpunt, eindstand: 1-2.

Invaller Simon Cziommer kreeg nog twee keer geel en dus rood en mist zodoende het treffen met Go Ahead Eagles. Heracles was al bijna zeker lijfsbehoud en blijft ook na deze nederlaag op de tiende stek in de Eredivisie staan. Feyenoord staat dus tweede en speelt zondag thuis tegen RKC Waalwijk.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen