Ronald Koeman: "Te vaak verkeerde keuzes"

Ger
2 april 2014, 21:30

Trainer Ronald Koeman is opgelucht dat Feyenoord geen schade heeft opgelopen in de uitwedstrijd tegen Heracles Almelo. De nummer twee van de Eredivisie kwam in het Polman Stadion nog wel op achterstand, maar door treffers van Mitchell Te Vrede en Tonny Vilhena werden alsnog drie punten gepakt.

"We wilden zelf met veel druk naar voren spelen, maar de verdediging was niet altijd goed aangesloten. Daardoor werden de ruimtes op het veld groot, waar Heracles goed gebruik van maakte", blikt Koeman terug op de website van Feyenoord. "Uiteindelijk hebben we het onszelf toch te moeilijk gemaakt. Zo maakten we de kansen die we kregen niet af, onder meer doordat we een paar keer verkeerd positie kozen voor het doel. Ook in de rest van het veld werden te vaak verkeerde keuzes gemaakt. Dat heeft met voetbalslimheid te maken."

"Nu liep het gelukkig allemaal goed af voor ons, maar dat zal niet altijd lukken", weet Koeman. "Als team kunnen we wat dat betreft nog stappen maken. Tegelijkertijd mogen we onze handen dichtknijpen met de tweede plek die we nu in handen hebben."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen