PSG maakt er een feest van, maar verliest Zlatan

2 april 2014, 22:45   Bijgewerkt: 2 april 2014, 23:52

Paris Saint Germain heeft woensdagavond bevestigd dat het de Europese top steeds nadrukkelijker aan het bestijgen is. Het verschafte zichzelf een uitstekende uitgangspositie in het tweeluik tegen Chelsea, door het duel in Parijs met 3-1 te winnen. Het is wel een zege met een smetje, aangezien Zlatan Ibrahimovic het veld strompelend verliet, vanwege een hamstringblessure. Javier Pastore zorgde in de blessuretijd voor een schitterend slotakkoord.

De PSG-storm ging na tien minuten spelen wat liggen. Chelsea probeerde uit haar schulp te kruipen en kreeg steeds meer balbezit. De ploeg van José Mourinho kwam aanvankelijk echter niet verder dan een aantal speldenprikken. Ondertussen werd PSG diverse malen gevaarlijk via de counter. Vooral Lavezzi meldde zich veelvuldig in de zestien meter van Chelsea.

In het tweede bedrijf ontvouwde zich hetzelfde scenario. PSG begon wederom sterk en wist ook weer een doelpunt te forceren. Deze maakte het echter niet zelf, aangezien David Luiz de bal knullig in zijn eigen doel deponeerde. De Parijzenaars hadden derhalve niets te klagen. Dit hadden ze even later wel, aangezien het niet alleen de sterk spelende Marco Verratti, maar ook vedette Zlatan Ibrahimovic geblesseerd van het veld zag gaan. De Zweedse spits, die dit seizoen 49 keer trefzeker was in 51 duels, strompelde van het veld met een hamstringblessure.

Ondanks de 3-1 eindstand ligt er een mooie return in het verschiet, waar PSG met een behoorlijk voordeel, maar wellicht zonder Ibrahimovic aan begint. Volgende week dinsdag (8 april) staat dit tweede deel van de confrontatie op het menu.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen