Ancelotti droomt al van tiende Europese titel Real

3 april 2014, 08:32

Als enige kwartfinalist weet Real Madrid al vrijwel zeker dat het de halve eindstrijd van de Champions League gaat halen. De Spaanse ploeg nam in de heenwedstrijd tegen Borussia Dortmund een voorschot op een plek bij de laatste vier. Real won in eigen stadion met 3-0, een internationaal klinkende uitslag.

"Ik ben tevreden met deze uitslag en de houding van het team", laat coach Carlo Ancelotti weten. "Het was geen gemakkelijke wedstrijd, maar we waren vanaf het begin scherp. Dortmund is een gevaarlijke ploeg, ze loeren op snelle en gevaarlijke counters, maar onze verdediging stond goed."

Door de winst staat Real met één been in de halve finale. Stiekem kijkt men in Madrid al iets verder, naar de eindzege. De club hoopt eindelijk voor de tiende keer in de clubhistorie gekroond te worden tot beste ploeg van Europa. "Iedere dag denken we aan die tiende titel, zeker als we dit soort wedstrijden spelen. Deze competitie haalt het beste in ons naar boven. We dromen van een plek in de finale, maar die is nog drie wedstrijden van ons verwijderd. We moeten waakzaam zijn, ook in de tweede wedstrijd tegen Borussia Dortmund."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen