Gall gaat voor derde seizoen als coach van Emmen

4 april 2014, 11:46

Joop Gall zal ook na het huidige seizoen werkzaam zijn als trainer van FC Emmen. De 50-jarige oefenmeester heeft met de Drentse club een overeenkomst bereikt voor één extra seizoen. Dit melden de Emmenaren via de officiële clubsite.

De club geeft aan dat 'beide partijen zeer content zijn over de samenwerking'. Gall staat vanaf het seizoen 2012/13 voor de spelersgroep van Emmen. In het huidige seizoen wist de coach bijna evenveel punten te behalen als in zijn eerste twee seizoenen bij elkaar.

De dramatische 8-0 nederlaag van FC Emmen op het veld van FC Oss zorgde ervoor dat Gall aanvankelijk in de wachtkamer gezet werd. De Drentenaren wisten zich echter te revancheren na dit debacle, door de wedstrijden tegen FC Eindhoven (1-0) en Jong FC Twente (2-0) winnend af te sluiten.

Het is niet het enige nieuws vanuit Emmen, aangezien het contract met middenvelder Alexander Bannink is opengebroken. Bannink heeft met een jaar verlengd en in zijn verbintenis is een optie voor nog een seizoen opgenomen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen