"Willen ieder duel winnen, want wij zijn Juventus"

4 april 2014, 12:28

Juventus boekte donderdagavond een belangrijke 0-1 overwinning in het Stade de Gerland van Olympique Lyon, waardoor de koploper van de Italiaanse Serie A hard op weg is om de halve finale van de Europa League te halen. Er heerst dan ook volop tevredenheid in het kamp van La Vecchia Signora.

"Het was zwaar", concludeerde Juve-coach Antonio Conte na afloop van het duel. "Lyon probeerde ons op allerlei manieren te stoppen. Dit deden ze met mandekking, waardoor we hoopten op mooie één-op-één situaties", aldus de winnende trainer, die spits Carlos Tevez vroegtijdig naar de kant moest halen vanwege een blessure. "We wilden geen risico met hem nemen."

Verdediger Leonardo Bonucci kroonde zich tot matchwinner in Lyon. "Het was een belangrijke treffer. Het uitdoelpunt bezorgt ons een voordeel in het returnduel", stelt Bonucci, die hamert op het feit dat Juventus er niet te makkelijk over moet gaan denken: "We moeten niet gaan relaxen. Maar, als we spelen zoals we de tweede helft in Lyon deden, dan kunnen we onze droom najagen. We willen ieder duel winnen, want wij zijn Juventus."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen