Wenger blij met teruggekeerde Ramsey: "Heeft impact"

4 april 2014, 12:51

Voor het eerst dit kalenderjaar zit Aaron Ramsey weer bij de wedstrijdselectie van Arsenal. De Welshmen kan zondag in de cruciale wedstrijd tegen Everton weer minuten maken na een slepende dijbeenblessure. Arsenal-coach Arsene Wenger is blij met de terugkeer van zijn middenvelder.

Ramsey verkeerde tot de blessure in bloedvorm. Met acht treffers had hij een groot aandeel in het succes van Arsenal, dat tot de kwetsuur van Ramsey bovenaan stond. "Hij is een echte 'box-to-box-speler' en het is mooi dat hij terug is. Hij kan doelpunten maken en stuwt het team altijd vooruit. Hij heeft heel hard gewerkt op het trainingsveld en heeft nu alleen nog wedstrijden nodig."

The Gunners kampen dit seizoen met veel blessureleed. Theo Walcott, Jack Wilshere en Mesut Özil zijn nu nog geblesseerd, terwijl Ramsey dus net hersteld is. "De terugkeer van Aaron heeft impact op het team", denkt Wenger, die geen wonderen verwacht nu zijn pupil terug is. "We moeten het nog altijd zonder Walcott, Wilshere en Özil doen, dus je kunt niet zeggen dat we weer zoveel kansen gaan creëren als eerst."

Wenger beseft dat de titelkansen van zijn team bijna tot nul gereduceerd zijn. Arsenal staat nu vierde, maar als het verliest van Everton, ziet het die ploeg tot op één punt naderen. "We hebben een heel kleine op de titel, maar gaan alles geven om het mogelijk te maken. Elke wedstrijd is nu cruciaal."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen