Real-pechvogel Jesé loopt infectie in knie op

4 april 2014, 14:01

De gifbeker moet helemaal leeg voor Jesé Rodríguez. De aanvaller van Real Madrid brak dit seizoen door in de hoofdmacht, maar raakte zwaar geblesseerd. Kort daarna moest hij, op krukken, vluchten voor een brandend huis en inmiddels heeft zich een nieuwe tegenslag aangediend. In de knie waar de Spanjaard vanwege zijn blessure aan geopereerd was, is een infectie aangetroffen.

Dat melden Spaanse media. Jesé scheurde op 18 maart 2014 zijn kruisband af tijdens het Champions League-duel tegen Schalke 04. De 21-jarige aanvaller werd daar vervolgens aan geopereerd en heeft nu dus een infectie opgelopen in diezelfde knie.

Jesé krijgt nu teleurstelling na teleurstelling te verwerken, terwijl het seizoen nog zo goed begon. De aanvaller scoorde in de het eerste van de Koninklijke enkele belangrijke doelpunten en mocht regelmatig zijn opwachting maken van trainer Carlo Ancelotti. Door zijn uitstekende optredens bij Real werd Jesé ook nadrukkelijk in verband gebracht met een plek in de WK-selectie van Spanje.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen