Gudelj: "Als ADO het kan, kunnen wij het ook"

4 april 2014, 16:34

Voor NAC Breda leken degradatiezorgen niet aan de orde, maar door de ongelukkige nederlaag op woensdag tegen Go Ahead Eagles (2-1) moeten de Brabanders toch nog naar beneden kijken. Trainer Nebojsa Gudelj hoopt dat zijn ploeg zich met enkele goede resultaten kan veilig spelen, te beginnen zaterdagavond tegen FC Twente.

"We gaan alles doen wat binnen onze mogelijkheden ligt om onze doelstelling te halen: handhaving in de Eredivisie", zegt de Servische coach op de website van zijn werkgever. Tegen Go Ahead was Jordy Buijs nog trefzeker namens NAC, maar hij moet door een schorsing de wedstrijd tegen Twente laten schieten. "Wij hebben niet de meest brede selectie van de Eredivisie, maar toch verwacht ik dat we het gemis van Buijs goed opvangen. Kwakman heeft op die positie heel veel ervaring en zal daar zaterdag dan ook gaan spelen. Op het middenveld zullen we de overige opties bekijken."

Net als NAC beleefden de Tukkers ook een ongelukkige midweekse speelronde. Zij leden puntverlies tegen ADO Den Haag: 1-1. "Als ADO een punt kan pakken tegen FC Twente, moeten wij dat ook kunnen", aldus Gudelj. "Het is daarentegen wel een andere wedstrijd en FC Twente zal zich graag willen revancheren, wij moeten dat voorkomen. Ik eis van mijn spelers dat zij niet opgeven en de hele wedstrijd volledige inzet tonen. Ik heb er alle vertrouwen in dat het dan gaat lukken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen