Janssen: "Onzekerheid omzetten in strijdbaarheid"

Ger
4 april 2014, 17:21

NEC slikte afgelopen zaterdag een dure nederlaag tegen Heracles Almelo (1-2). Anton Janssen beseft dat de nummer zeventien van de Eredivisie zich in de resterende vier competitieduels weinig misstappen meer kan veroorloven. De trainer wil zaterdag dan ook de volle buit in de thuiswedstrijd tegen SC Cambuur.

"In de vorige wedstrijden kon je in de groep ook al merken dat er druk op lag. Dan sluipt er onzekerheid in, dat zie je terug in de wedstrijden. Morgen mag daar geen sprake van zijn. Die onzekerheid moet omgezet worden in strijdbaarheid, niet in angst", zegt Janssen op de website van NEC. "We moeten er vol overtuiging in, spelen met het hart en vol voor en met elkaar werken. Er zijn geen excuses meer, morgen moeten er drie punten gepakt worden. Dat heeft iedereen tijdens dit trainingskamp wel begrepen."

Janssen kan zaterdag weer beschikken over Rens van Eijden, die terugkeert van een schorsing. Geoffrey Castillion zal de plek innemen van Jakob Jantscher. "Hij moet daar samen met Alireza Jahanbakhsh meer ondersteuning gaan bieden aan Michael Higdon, zodat we daar gevaarlijker kunnen worden", aldus Janssen. Bij NEC blijft Samuel Stefanik met een lichte blessure aan de kant.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen