Moyes: "We gaan Van Persie niet pushen"

5 april 2014, 09:29

David Moyes hoopt snel weer over Robin van Persie te kunnen beschikken. Volgens de trainer van Manchester United herstelt de knie van de Nederlander volgens schema. "Het gaat steeds beter", aldus Moyes.

De 30-jarige Van Persie raakte op 19 maart geblesseerd aan zijn knie in de Champions League-wedstrijd tegen Olympiakos. De verwachting was destijds dat de international vier tot zes weken aan de kant zou staan. "Robin is in Nederland voor de behandeling en we krijgen dagelijks een update van hoe het met hem gaat."

Moyes verwacht dat zijn aanvaller dit seizoen nog van waarde kan zijn voor de Mancunians. "We zullen zien. De hoop is dat hij voor het einde van het seizoen weer kan spelen. We gaan echter af op het medisch advies en zullen zeker niet pushen. Wanneer het niet goed is, zullen we hem absoluut niet eerder inzetten."

Van Persie mist in elk geval de cruciale returnwedstrijd tegen Bayern München in de Champions League. De heenwedstrijd in Manchester eindigde afgelopen week in een 1-1-gelijkspel.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen