Zeldzaam verlies Bayern; lucht voor Stevens

5 april 2014, 17:27   Bijgewerkt: 5 april 2014, 19:03

Bayern München is zaterdag verrassend onderuit gegaan. De kampioen van Duitsland delfde het onderspit in en tegen Augsburg: 1-0.

Matchwinner was Sascha Mölders, die na een half uur de enige treffer van de wedstrijd maakte. Bij de bezoekers uit München kregen de nodige spelers rust. Zo zaten Arjen Robben, Franck Ribéry en Philipp Lahm niet eens bij de selectie van Der Rekordmeister. Het kwam Bayern duur te staan. De ploeg van trainer Josep Guardiola verloor voor het eerst dit seizoen in competitieverband. Bij Augsburg speelde aanvoerder Paul Verhaegh de hele wedstrijd.

VfB Stuttgart boekte een belangrijke overwinning in de strijd tegen degradatie. Na nederlagen tegen 1.FC Nürnberg en Borussia Dortmund was de ploeg van trainer Huub Stevens zaterdag met 2-0 te sterk voor SC Freiburg. Stevens had daarvoor Maxim Iulian en Martin Harnik te danken. Door de zege klimmen Die Schwaben weer over 1.FC Nürnberg én Hamburger SV heen naar de veilige vijftiende plek.

Nürnberg, dat getraind wordt door Gertjan Verbeek, verloor immers thuis van Borussia Mönchengladbach. Een treffer van Juan Arango en een benutte strafschop van spits Max Kruse zorgden voor de 2-0 overwinning voor de bezoekers uit Gladbach en zorgen bij Verbeek. Zijn ploeg zakt een plek en staat nu zeventiende, hetgeen aan het einde van het seizoen degradatie uit de Bundesliga betekent.

FC Schalke 04 kwam op bezoek bij Werder Bremen niet verder dan een 1-1 remise. In het Weserstadion zette Franco di Santo Werder na een kwartier op aangeven van basisklant Eljero Elia op voorsprong. Een kwartier later trok Leon Goretzka de stand weer gelijk. Eintracht Frankfurt versloeg tenslotte FSV Mainz 05 met 2-0.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen