Koploper Atletico Madrid nipt voorbij Villarreal

5 april 2014, 18:08   Bijgewerkt: 5 april 2014, 19:06

Atletico Madrid heeft tussen de twee belangrijke duels met FC Barcelona in de kwartfinales van de Champions League geen fout gemaakt. De formatie van coach Diego Simeone boekte zaterdag in het eigen Estadio Vicente Calderón een 1-0 zege op subtopper Villarreal.

Raúl García tekende in de veertiende minuut voor de enige treffer. De middenvelder knikte raak uit een hoekschop van Koke, al duwde hij daarbij wel zijn tegenstander Mario Gaspar weg. De arbitrage zag er echter geen overtreding in, waardoor het doelpunt bleef staan.

Atletico deed het daarna rustig aan en trok de 1-0 over de streep, al maakte oud-Ajacied Toby Alderweireld vlak voor tijd bijna een eigen doelpunt. De Belg schoot maar net voorlangs.

Atletico komt door de zege, de zesde op rij, op 79 punten. Nummers twee en drie FC Barcelona en Real Madrid, die respectievelijk 75 en 73 punten hebben, spelen later op de avond nog. Barça ontvangt hekkensluiter Real Betis Sevilla, terwijl Real op visite moet bij subtopper Real Sociedad. Komende woensdag treffen Atletico en Barça elkaar in de return van de kwartfinale van de Champions League. Beide teams hielden elkaar eerder deze week in Barcelona op 1-1.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen