Sparta gaat óók tegen Fortuna ten onder

5 april 2014, 20:45

Sparta Rotterdam is er voor de negende keer op rij niet in geslaagd te winnen in de Jupiler League. De Kasteelheren gingen zaterdag met 2-3 onderuit tegen Fortuna Sittard. Sparta is in dit kalenderjaar nog altijd zonder thuiszege.

Jordy Briels was met doelpunten in de 69ste en 88ste minuut de matchwinner. Daarmee leidde hij Fortuna van 1-1 naar een 1-3 voorsprong. Jamie Bruinier deed in blessuretijd nog wel iets terug namens Sparta, maar verder dan 2-3 kwam de thuisclub niet. Abdelaziz Khalouta had Fortuna na een half uur al op 0-1 gebracht, Finn Stokkers herstelde direct na rust het evenwicht.

Sparta pakte in de laatste negen wedstrijden maar twee punten. De Rotterdammers, die met titelambities aan het seizoen begonnen, staan met 43 punten teleurstellend vijftiende. Fortuna heeft nu 48 punten en staat daarmee stevig in de middenmoot. De Limburgers kwamen op gelijke hoogte met aartsrivaal MVV, dat eerder op de dag hekkensluiter Achilles '29 met 3-0 versloeg. Mark Veldmate, Sven Braken en Bryan Smeets waren verantwoordelijk voor de goals.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen