Internazionale stelt ook tegen Bologna teleur

5 april 2014, 22:49   Bijgewerkt: 6 april 2014, 01:28

Internazionale heeft zaterdag geen punt kunnen zetten achter een negatieve serie. De equipe van coach Walter Mazzarri kwam op eigen veld tegen Bologna, voor de vierde keer op rij in de Serie A, niet tot winst. Inter nam wel twee keer een voorsprong, maar zag de bezoekers uit Emilia-Romagna telkens terugkomen: 2-2. Diego Milito kreeg in de slotfase een uitstekende mogelijkheid om de drie punten toch in Milaan te houden, maar de Argentijn miste een penalty.

Inter wist in de afgelopen weken niet te winnen van Atalanta (1-2), Udinese (0-0) en Livorno (2-2), waardoor trainer Mazzarri steeds verder onder druk is komen te staan. Ook tegen Bologna bleef een driepunter uit. Daardoor kan de achterstand op nummer vier Fiorentina zondag oplopen tot vijf punten. De Toscanen spelen dan thuis tegen Udinese. Nummer zes Parma kan later die dag bovendien op gelijke hoogte komen met Inter. Daarvoor moet het voor eigen publiek wel winnen van Napoli, de nummer drie van de ranglijst.

Mauro Icardi maakte beide doelpunten voor Inter tegen Bologna. De Argentijn opende in de zevende minuut de score op aangeven van Yuto Nagatomo en tekende in de 63ste minuut met een harde pegel van buiten de 'zestien' voor de 2-1. Michele Pazienza en Panagiotis Kone brachten Bologna langszij.

Na een overtreding van Andrea Mantovani op Rodrigo Palacio mocht Inter in de slotfase een penalty nemen. Invaller Diego Milito dacht slim te zijn door de bal door het midden te schieten, maar dat plannetje had doelman Gianluca Curci doorzien en dus kwam hij als winnaar uit de strijd. In de slotfase ging Bologna er nog bijna met de volle buit vandoor. Robert Acquafresca had na een counter de 2-3 op de schoen, maar stuitte in twee instanties op Samir Handanovic.

Bologna nestelt zich met het punt naast Chievo Verona op de zestiende plaats. Beide teams hebben 27 punten. Dat zijn er twee meer dan Livorno, dat onder de rode streep staat. De Toscanen komen maandag nog wel in actie, al moeten ze op visite bij koploper Juventus. Chievo verloor eerder op de avond de derby tegen Hellas Verona met 0-1. Luca Toni maakte na rust het verschil.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen