Van La Parra: "Misschien vond trainer mij respectloos"

6 april 2014, 10:12

Omwille van disciplinaire redenen werd Rajiv van La Parra vorige week door coach Marco van Basten buiten de wedstrijdselectie gelaten. De vleugelaanvaller van sc Heerenveen mocht tegen PSV (3-0 winst) weer opdraven en bekroonde zijn rentree met een keurig doelpunt.

Van La Parra geeft in gesprek met de NOS een verklaring voor zijn absentie, tijdens de uitwedstrijd tegen Vitesse (2-2): "Tegen Vitesse zou ik niet starten, daar heb ik iets van gezegd. Daarom heeft de trainer besloten mij niet mee te nemen", zegt de buitenspeler, die zijn fout niet echt lijkt in te zien: "Als je het ergens niet mee eens bent, dan moet je dat duidelijk maken. Niet altijd, maar soms moet je van je afbijten. Dat moet met respect natuurlijk. Misschien vond de trainer dat ik iets te respectloos naar hem toe was."

Volgens Van La Parra is de lucht tussen hem en zijn coach Van Basten weer geklaard: "Ik ben naar hem toe gegaan om aan te geven dat het niet zo bedoeld was als hij het heeft opgevat. Dat heeft hij geaccepteerd. We hebben zand erover gedaan en zijn verder gegaan. Ik ben blij dat we dit nu met een goed resultaat hebben kunnen afsluiten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen