"Titelconcurrenten hebben te maken met gelijke druk"

6 april 2014, 11:11

De titelstrijd in de Premier League blijft enorm spannend. Kijkend naar het aantal verliespunten is Manchester City op papier nog altijd de favoriet. Het elftal van manager Manuel Pellegrini zegevierde zaterdag met 4-1 tegen Southampton, wat alweer de zestiende overwinning in de afgelopen twintig wedstrijden (één nederlaag) betekende.

Pellegrini wil zichzelf nog lang niet rijk rekenen en stelt dat Chelsea, Liverpool en Arsenal allemaal dezelfde verlangens hebben: iedere wedstrijd winnen, ongeacht de uitslagen van de concurrenten. "De vier bovenste teams hebben te maken met gelijke druk, totdat het seizoen ten einde is gekomen. Ze willen allemaal de titel pakken", zegt de manager van The Citizens op de officiële clubsite.

"We focussen ons gewoon op onszelf", vervolgt Pellegrini, die de vorm alsmaar ziet toenemen bij zijn ploeg: "We zijn bezig aan een zeer goede tweede seizoenhelft, waarin de resultaten veel beter zijn dan in de eerste helft van het seizoen. Ik denk dat de ploeg is teruggekomen op haar hoogste niveau."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen