Martino over eigen selectiebeleid: "Misschien zat ik fout"

6 april 2014, 12:41

Gerardo Tata Martino, de coach van FC Barcelona, heeft toegegeven een fout te hebben gemaakt. Zaterdag wonnen de Catalanen zeer moeizaam van hekkensluiter Real Betis (3-1) en de Argentijnse oefenmeester had in zijn ogen meer spelers kunnen sparen, met oog op het tweede deel van de Champions League-confrontatie met Atletico Madrid (aanstaande woensdag).

De coach zag dat zijn selectiebeleid negatieve gevolgen had voor het spel van Barça: "Misschien zat ik fout. Als ik terugkijk had ik misschien een paar spelers die tegen Atlético speelden meer rust moeten geven. Maar we hadden gehoopt dat deze wedstrijd minder energie in beslag zou nemen dan de vorige wedstrijd. Op een gegeven moment werden de spelers wat moe, maar daar maken zij zich geen zorgen over."

"Het was een hele andere wedstrijd dan die tegen Atlético", vervolgt Martino, die benieuwd is naar komende woensdag: "Die wedstrijd is allesbeslissend. Als je twee zulke belangrijke wedstrijden hebt in korte tijd, dan is de wedstrijd die tussendoor gespeeld wordt niet zo belangrijk", refereert de coach aan het duel met Betis.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen