Destro schenkt Roma winst, Fiorentina vloert Udinese

6 april 2014, 17:09

In de Serie A is AS Roma zondagmiddag iets dichterbij koploper Juventus gekropen. De Giallorossi zegevierden op Sardinië met 1-3 over Cagliari. Fiorentina bewees zichzelf een gunst, door de thuiswedstrijd tegen Udinese om te zetten in een nipte overwinning: 2-1.

De 23-jarige Destro toont dit seizoen aan een echte goalgetter te zijn. Met één doelpunt voor rust en twee treffers na de theepauze schoot de Italiaans international zijn ploeg naar 0-3 voorsprong tegen Cagliari. Het waren seizoenstreffer nummer elf, twaalf en dertien voor Destro. Hoewel de Romeinen de nul leken te houden tegen de Sardinezen, zou een clean sheet uitblijven, door toedoen van Mauricio Pinilla.

Bij Fiorentina was Juan Cuadrado wederom van onschatbare waarde. Nadat ploeggenoot Ryder een inzet op de paal had zien gaan, schoot de Colombiaan i Viola naar een 1-0 voorsprong. Gonzalo Javier Rodríguez verdubbelde de marge vanaf elf meter. Voordat Cuadrado dicht bij zijn tweede van de middag was - zijn inzet raakte de paal - bracht Bruno Miguel Borges Fernandes de spanning ietwat terug namens Udinese. Verder dan 2-1 zou de ploeg uit Udine echter niet komen.

Roma staat nog vijf punten achter op lijstaanvoerder Juventus. La Vecchia Signora komt maandag in actie tegen Livorno. De Romeinen staan twaalf punten voor op Napoli, dat het zondagavond opneemt tegen Parma.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen