Koeman: "Pellè bepalend voor succes Feyenoord"

6 april 2014, 18:04

Trainer Ronald Koeman van Feyenoord liet zich na de gewonnen thuiswedstrijd tegen RKC Waalwijk lovend uit over Graziano Pellè. De Italiaanse spits keerde terug van een schorsing en maakte meteen met twee treffers het verschil (2-0).

"Pellè is altijd belangrijk voor ons", zei Koeman tegenover Feyenoord.nl over zijn spits. "Zolang hij bij ons speelt is hij bepalend voor het succes van Feyenoord."

Feyenoord lijkt door de winst zeker van een plek bij de bovenste vier en dus mogen de Rotterdammers komend seizoen rechtstreeks Europa in. "Daarmee hebben we onze doelstelling voor dit seizoen bereikt en daar zijn we blij mee", aldus Koeman. "We hebben nu nog drie wedstrijden te spelen, waarin we voor het maximaal haalbare zullen gaan en dat is de tweede plaats."

Koeman vond Feyenoord tegen RKC niet overtuigend spelen en haalde daarom na rust in een dubbele wissel Ruud Vormer en Wesley Verhoek naar de kant, om een 'statement' te maken. "We speelden in de tweede helft te slap en in een te laag tempo. Ik vond dat ik een signaal moest afgeven. Dat was niet persoonlijk bedoeld naar Ruud en Wesley, want ik had net zo goed twee anderen kunnen wisselen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen