James Rodríguez leidt Monaco langs Nantes

6 april 2014, 22:54

AS Monaco heeft zondag de thuiswedstrijd tegen FC Nantes zonder problemen in winst omgezet: 3-1. De Colombiaan James Rodríguez was met twee goals en een assist de uitblinker van de avond.

De wedstrijd in het Stade Louis II, dat maar matig gevuld was, stond niet bol van de hoogtepunten. Toch vielen er vier doelpunten. De eerste, in de achttiende minuut gemaakt door James Rodríguez, had echter niet mogen tellen. Assistgever Dimitar Berbatov stond namelijk buitenspel. Een minuut later dacht de Bulgaar zelf voor de 2-0 te zorgen, maar hij bevond zich opnieuw in niet-toegestane positie en dit maal vlagde de grensrechter wel.

Pas in de 72ste minuut kwam Monaco op een verlossende 2-0 voorsprong. Andrea Raggi knikte raak uit een hoekschop van Rodríguez, die even later zelf vanaf elf meter voor de 3-0 tekende. Alejandro Bedoya redde kort daarna de eer voor FC Nantes: 3-1.

AS Monaco haalt met deze overwinning weer wat af van de achterstand op koploper Paris Saint Germain, dat zaterdag met 3-0 won van Stade de Reims. Het verschil tussen beide teams bedraagt, zes speelrondes voor het einde, maar liefst dertien punten. Monaco verdedigt een voorsprong van zes punten op nummer drie OSC Lille, eerder dit weekend met 1-2 te sterk voor Toulouse.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen