Kuyt na kaartenfestival in derby: "Ging nergens over"

7 april 2014, 09:38

De beladen derby tussen Galatasaray en Fenerbahçe eindigde zondag in 1-0 voor de ploeg van Roberto Mancini. Grote man aan de kant van Cimbom was Wesley Sneijder, die na negen minuten de enige treffer voor zijn rekening nam. In het harde duel vielen maar liefst zestien gele en twee rode kaarten. Belachelijk, vindt Fenerbahçe-aanvaller Dirk Kuyt.

"Dit ging met al die kaarten helemaal nergens over", zegt de international tegen De Telegraaf. "We hebben ons te veel laten provoceren, terwijl we er de hele week op hebben gehamerd ons rustig te houden, omdat we dertien punten voor stonden. Maar als je na iets meer dan een half uur met tien man komt te staan, wordt het natuurlijk heel lastig." Kuyt staat met zijn ploeg ondanks de nederlaag nog wel zeven punten voor op Galatasaray, met nog een wedstrijd tegoed.

Waar Kuyt zondagavond teleurgesteld het veld verliet, was de vreugde bij doelpuntenmaker Sneijder groot. "Ik raakte de bal lekker. Op het moment dat die van mijn voet kwam, dacht ik al dat hij zou zitten. Maar wie niet", grapte Sneijder, die zelf ook nog een gele kaart moest incasseren. "De wedstrijden tussen Galatasaray en Fenerbahçe zijn altijd beladen. Dat bleek maar weer eens."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen