Van La Parra flirt met Feyenoord: "Heel bijzonder"

7 april 2014, 10:06

Het contract van Rajiv van La Parra bij sc Heerenveen loopt na dit seizoen af. De aanvaller heeft met zijn werkgever nog geen nieuwe verbintenis gesloten en houdt daardoor alle opties open. Een overstap naar Feyenoord, waar hij in de jeugd al speelde, ziet hij wel zitten.

"Feyenoord zou heel bijzonder zijn. Ik heb acht jaar bij Feyenoord in de jeugd gespeeld", zegt de buitenspeler tegen De Telegraaf. "Mijn doelstelling was altijd De Kuip te halen. Via de jeugd heb ik dat niet gered, maar via een omweg kun je daar ook komen. Leuk dat Feyenoord een soort van interesse heeft, maar het zal eerst concreet moeten worden. Zolang dat niet zo is, kan ik er niks mee."

Van La Parra was afgelopen weekend tegen PSV (3-0 winst) met een treffer nog van waarde, vorige week werd hij door Marco van Basten vanwege disciplinaire redenen buiten de basis gelaten. "Het was iets tussen mij en de trainer. Er was niet heel veel aan de hand", reageert de aanvaller op de aanvaring met zijn coach. "Je ziet ook hoe de trainer het naar buiten heeft gebracht, een beetje kinderlijk. Het was ook gewoon niet veel."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen