Pellegrini voor kraker: "Niet voor een punt naar Liverpool"

7 april 2014, 12:14

In de Premier League staan er nog vijf wedstrijden op het menu, maar het duel van komende zondag tussen Liverpool en Manchester City kan weleens beslissend zijn in de titelstrijd. The Reds zijn thuis ijzersterk, maar Manuel Pellegrini zegt niet naar Liverpool af te reizen voor een gelijkspel.

Liverpool leidt de dans in Engeland, met vier punten voorsprong op Manchester City. Die ploeg heeft echter twee wedstrijden minder gespeeld, waardoor het alles nog in eigen hand heeft. "Ik denk dat als je gaat spelen op een gelijkspel, je altijd verliest", zegt Pellegrini tegen Sky Sports over de kraker van zondag. "We gaan dus spelen om te winnen. Na afloop kan het zijn dat we tevreden zijn met een punt, als de wedstrijd niet konden winnen. Maar we gaan niet met het idee om gelijk te spelen naar Liverpool. Wij weten niet eens hoe dat moet."

The Reds zijn bezig aan een ijzersterk seizoen. De ploeg van Brendan Rodgers is op stoom en scoorde dit seizoen al negentig keer, het meest van de competitie. Pellegrini zegt blij te zijn met de nieuwe concurrent. "Ik ben blij voor de voetballerij. Zij spelen attractief, aanvallend voetbal."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen