Falcao even terug in Monaco: "Hoop WK echt te halen"

7 april 2014, 12:40

Radamel Falcao heeft de hoop op deelname aan het wereldkampioenschap nog altijd niet opgegeven. De Colombiaanse spits van AS Monaco scheurde half januari zijn voorste kruisband af, een blessure waarvoor een herstelperiode van zes tot negen maanden staat. Normaal gesproken zou het WK dus veel te vroeg komen, maar de 28-jarige Falcao denkt daar anders over. Hij doet er alles aan om het toernooi te halen.

Ruim 2,5 maand nadat hij de blessure opliep, meldde Falcao zich dit weekend weer in Monaco. Hij bekeek de Ligue 1-wedstrijd tegen FC Nantes vanaf de tribune en toonde zich positief over zijn revalidatieproces. "Ik heb veel vertrouwen in mijn herstel. Ik hoop echt dat ik het WK haal", liet hij weten in l'Equipe. De komende periode werkt Falcao in Spanje verder aan zijn herstel, half mei moet blijken of hij mee kan naar Brazilië.

Onder toeziend oog van Falcao won Monaco zondag overigens met 3-1 van FC Nantes. Een belangrijke zege, weet ook de geblesseerde spits. "We zijn weer een stap dichter bij deelname aan de Champions League. Ik hoop volgend seizoen in die competitie te spelen. Met AS Monaco? Natuurlijk", laat hij glimlachend weten.

Colombia, het land van Falcao, zit op het WK in een groep met Griekenland, Ivoorkust en Japan.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen