Blanc: "Onze ultieme ambitie is de CL winnen"

7 april 2014, 18:35

Het gaat snel met Paris Saint Germain, heel snel. Sinds de club in 2011 in handen kwam van Qatar Investment Authority heeft het niet alleen nationaal, maar ook internationaal een enorme inhaalslag gemaakt. In Frankrijk staat het al aan de top, in Europa lonkt een plek bij de laatste vier in de Champions League.

Paris Saint Germain kan de halve finale bereiken als het op Stamford Bridge een 3-1 voorsprong weet te verdedigen tegen Chelsea. Een plek bij de laatste vier zou volgens coach Laurent Blanc schitterend zijn, maar ook passen bij de nieuwe status van zijn club. "De lat ligt enorm hoog bij ons. Nationaal willen we alle prijzen pakken, onze ultieme ambitie is om de Champions League te winnen", zei hij tijdens zijn perspraatje een dag voor het duel in Londen. Het duel op Stamford Bridge is een mooie test voor zijn elftal, vindt de oud-verdediger. "Als we een grote Europese ploeg willen zijn, moeten we in staat zijn om thuis én uit ons eigen spel te spelen. Over ons scorend vermogen maak ik me geen zorgen. We hebben dit CL-seizoen in ieder duel gescoord."

De uitgangspositie, 3-1, schept volgens Blanc mogelijkheden. "Chelsea zal moeten komen, in een poging de score gelijk te trekken. Dat biedt kansen voor ons, al zullen we zeker niet alleen maar achterover leunen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen