Mourinho: "Over twee duels kan het 4-3 of 5-4 worden"

7 april 2014, 20:42

José Mourinho is ervan overtuigd dat Chelsea de halve finale van de Champions League gaat halen. De ploeg uit Londen verloor de heenwedstrijd tegen Paris Saint Germain met 3-1 en staat daardoor voor een lastig karwei, maar de Portugees weet zeker dat zijn team de klus op Stamford Bridge kan klaren.

"Ik denk dat we gaan winnen", laat Mourinho in aanloop naar het CL-duel weten. "We gaan meer doelpunten maken dan de tegenstander. Over twee wedstrijden kan het 4-3 of 5-4 worden", voorspelt hij.

Mourinho doet zijn best om de druk bij Paris Saint Germain te leggen. "Als PSG uitgeschakeld wordt, zal de teleurstelling groot zijn voor ze. Bij ons is dat anders, veel mensen verwachten al dat wij eruit vliegen. Hoe de wedstrijd gaat lopen weet ik niet. Ik heb meer dan honderd duels ervaring in de Champions League, ik kan niet voorspellen wat er gaat gebeuren. Mijn spelers zullen met klasse, vertrouwen en ambitie moeten spelen, eigenschappen die je altijd nodig hebt om in de top te spelen. Wij geloven in een goede afloop."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen