Cocu 'heel voorzichtig begonnen aan wandeloefeningen'

8 april 2014, 07:58

Het gaat naar omstandigheden goed met Phillip Cocu, maar de coach van PSV heeft nog een lange weg te gaan voordat hij weer helemaal op de been is. Dat zegt PSV-directeur Marcel Brands in De Telegraaf. Cocu onderging vorige maand een operatie aan zijn rug, waar een tumor geconstateerd was.

Brands gaat er nog altijd vanuit dat Cocu dit seizoen niet meer terugkeert op de PSV-bank. "We rekenen nog altijd op de afwezigheid van Phillip tot het einde van het seizoen. Het gaat elke dag een stukje beter, maar hij moet nog wel een tijdje rustig aan doen." Cocu ging anderhalve week geleden, op 28 maart, onder het mes. "Volgende week moet Phillip terug naar het ziekenhuis en wordt bepaald hoe zijn revalidatie eruitziet. Hij hoeft niet meer hele dagen op bed te liggen. Op dit moment is hij heel voorzichtig begonnen aan wandeloefeningen."

Mocht PSV niet bij de eerste vier op de ranglijst eindigen, dan duurt het seizoen van de Eindhovense club door de play-offs iets langer. Of Cocu in dat geval wel nog dit seizoen terug kan keren, weet Brands niet. "We hopen eerst en vooral dat hij weer helemaal gezond wordt en kijken dan pas verder", houdt hij zich op de vlakte.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen