Sherwood: "Kan niets zeggen over toekomst bij Spurs"

8 april 2014, 08:18

Enkele uren nadat in Britse media uitlekte dat hij na dit seizoen een stapje terug moet doen, had coach Tim Sherwood weer reden tot lachen. Zijn Tottenham Hotspur won overtuigend met 5-1 van Sunderland, een overwinning die voor een groot deel op het conto van Christian Eriksen kwam. Na afloop van de wedstrijd wilde Sherwood bij Sky Sports geen duidelijkheid geven over zijn toekomst op White Hart Lane.

"Mijn toekomst? Daar kan ik niets over zeggen", was het enige dat Sherwood over het onderwerp zei. "Ik kan niets over mijn dienstverband vertellen, daarover zal je verder bij mijn werkgever moeten zijn."

Engelse media en bookmakers lijken inmiddels zeker te weten dat Sherwood komende zomer vervangen wordt door Louis van Gaal, de huidige bondscoach van Oranje. Sherwood wil niet ingaan op de suggestie dat hij bezig is aan zijn laatste weken als hoofdcoach. "Wat voor mij belangrijk is, is dat het team goed stond tegen Sunderland. We hebben een uitstekende wedstrijd gespeeld. Ik was met niets anders bezig dan deze wedstrijd. Ik doe mijn best om deze ploeg zo hoog mogelijk te laten eindigen en dat zal ik tot het eind blijven doen."

Sherwood werd in december benoemd tot hoofdcoach, na het ontslag van André Villas-Boas.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen