PEC Zwolle hoopt op Man United in Europa League

8 april 2014, 10:15

Sinds afgelopen weekend weet men in Zwolle zeker dat er volgend seizoen Europees gespeeld gaat worden. Daardoor zijn de spelers bij PEC Zwolle al aan het filosoferen over mogelijke tegenstanders in de Europa League. Zij lijken een ontmoeting met Manchester United wel te zien zitten. 

Ajax wordt sowieso eerste of tweede en treft PEC Zwolle in de bekerfinale. Mocht Zwolle de finale verliezen, dan krijgt het door de plaatsing van Ajax voor de Champions League toch Europees voetbal. "De trainer heeft ons voor de training officieel gefeliciteerd", zegt aanvoerder Bram van Polen in het AD.

"De kwalificatie komt natuurlijk niet helemaal als een verrassing meer. Sinds Ajax de halve finale van AZ won, zijn we erover aan het dollen. Manchester United? Ha ha, die naam is al wel gevallen. Een avontuur op Old Trafford zou natuurlijk prachtig zijn. Maar dan in de poulefase. Ik heb het liefst dat we tijdens de kwalificaties gunstig loten."

Feyenoord-trainer Ronald Koeman liet eerder weten het 'te gek voor woorden' te vinden dat PEC Europa ingaat. "Of we er iets te zoeken hebben? Ik vond dat Koeman zich een beetje liet kennen toen hij beweerde dat wij niet in Europa thuishoren. Feyenoord lag daar dit seizoen na één ronde ook uit. Hetzelfde geldt voor FC Utrecht en Vitesse. Laat ons het nu maar proberen. Slechter kunnen we het niet doen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen