NEC roept fans op: "Houd het stadion heel"

8 april 2014, 10:34   Bijgewerkt: 8 april 2014, 11:55

Supporters van NEC hebben dit seizoen weinig te vieren. De ploeg uit Nijmegen staat voorlaatste en moet vrezen voor (rechtstreekse) degradatie. Supporters in het stadion botvierden hun frustraties de afgelopen wedstrijden massaal op de stoeltjes in De Goffert, die in groten getale sneuvelden. NEC vraagt om bezinning bij de fans. 

De afgelopen weken zijn er meer dan honderd stoeltjes in het stadion vernield. "Normaliter gaan er vijf tot tien per wedstrijd kapot", legt stadionmanager Theo van Benthum uit in De Gelderlander. "Vorige week tegen Heracles Almelo (1-2 verlies) werden tot pakweg veertig stoelen vernield. Na SC Cambuur (1-1) was de schade met meer dan zestig stoelen nog groter. Die moeten we allemaal vervangen."

Dat kost de eredivisionist meer dan duizend euro. "Alleen al aan inkoop van nieuwe stoelen. We hebben vorige week het meeste vervangen, maar zijn nu door de stoeltjes heen. Er we moeten bij deze club al elke euro omdraaien. Ik roep daarom dringend op tot bezinning bij de fans. Houd het stadion heel."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen