Hernández wil meer speeltijd met oog op WK

8 april 2014, 14:43

Javier Hernández maakte zaterdag voor het eerst sinds december de negentig minuten vol in een competitiewedstrijd van Manchester United. Het was voor de spits pas zijn vijfde basisplaats dit seizoen, die hij wel verzilverde met een treffer en een assist. De Mexicaan hoopt dat het een voorbode is voor de rest van het seizoen.

De ploeg van David Moyes won de wedstrijd op bezoek bij Newcastle United met 0-4, met Hernandez als goudhaantje. "Ik ben er blij mee", zegt de spits tegen MUTV. "Het was lang geleden dat ik in de basis begon. Dit doet me goed, maar het WK komt eraan dus ik heb speeltijd nodig", zegt de aanvaller, die voornamelijk de stand-in is van de geblesseerde Robin van Persie en Wayne Rooney.

Hernández geeft toe dat het niet altijd makkelijk geweest is om tweede viool te spelen. "Het is een zwaar seizoen voor me geweest, maar ik probeer geduldig te blijven. Ik werk hard en probeer het op het veld te laten zien, zoals ik altijd doe. Ik heb negen doelpunten op dit moment en wil meer. Ik blijf mijn best doen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen