Oud-doelman Van Loo nieuwe keeperstrainer Heracles

8 april 2014, 15:52

Brian van Loo wordt keeperstrainer van Heracles Almelo. De voormalig doelman volgt Eddie Pasveer op, die in deeltijd werkzaam was voor de eredivisieclub. Dit seizoen doet Van Loo als keeperstrainer ervaring op bij FC Groningen, waar hij op interim-basis de taken van de de zieke Sierd van der Berg overnam.

Volgens directeur Nico-Jan Hoogma van Heracles zet zijn club met de keuze voor Van Loo een volgende stap in de ontwikkeling. "De club heeft gekozen voor verdere professionalisering en verjonging. Brian zal met ingang van het nieuwe seizoen volledig in dienst zijn als keeperstrainer en tekent een contract voor twee seizoenen. De club is Eddie Pasveer veel dank verschuldigd voor zijn inzet en goede verdiensten voor de club. De eerste jaren had hij Van Loo en de legendarische eerste keeper Martin Pieckenhagen onder zijn hoede. De laatste jaren werkte hij onder meer met zijn zoon Remko, die de club gaat verlaten en wordt opgevolgd door Dennis Telgenkamp."

"Ik zie dit als een enorme uitdaging", zegt de 39-jarige Van Loo. "Als geboren en getogen Almeloër is Heracles Almelo mijn club en ik zal graag bijdragen aan de verdere groei van de club en ontwikkeling van de keepers."

Als doelman stond Van Loo tussen 1999 en 2006 en daarna van 2012 tot 2013 onder contract bij Heracles Almelo. Tussendoor stond de keeper op de loonlijst bij FC Groningen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen