Klopp wil CL in ieder geval met opgeheven hoofd verlaten

8 april 2014, 16:52

Borussia Dortmund lijkt vandaag (dinsdag) voor een schier onmogelijke opdracht te staan. De equipe van coach Jürgen Klopp ging met 3-0 onderuit in Estadio Santiago Bernabéu van Real Madrid en gaat in het beslissende deel van het tweeluik op jacht naar eerherstel. Klopp vindt het logisch dat hij opteert voor een aanpak waarmee hij de tegenstander wil overrompelen.

"Ik denk niet dat het moeilijk is om een aanpak te kiezen voor deze wedstrijd", stelt de oefenmeester van Dortmund op de website van de UEFA. "We hebben een slecht resultaat behaald in Madrid, waardoor we geen keuze hebben. Zoals altijd zullen we ons best gaan doen om te winnen", zegt Klopp, die hoopt op een vroege treffer, maar dit niet noodzakelijk acht: "Ik begrijp niet volledig waarom mensen stellen dat er per definitie in de eerste vijf minuten gescoord moet worden."

"We hebben nog geen recht om over een eventueel wonder te spreken, maar wel om alles te geven en met power te spelen", vervolgt de keuzeheer van de finalist van vorig seizoen. "Als we er op de een of andere manier een resultaat uit kunnen halen waarmee we doorgaan, dan is dat geweldig. Als dit niet zo is, dan willen we de Champions League met opgeheven hoofd verlaten. Maar, het is nog niet over, we willen winnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen