Rooney speelt wellicht met injectie: "Doen er alles aan"

8 april 2014, 18:32

Dankzij een klinkende 0-4 uitoverwinning reist Manchester United met een goed gevoel af naar Duitsland, waar komende woensdag het tweede deel van de confrontatie met Bayern München gespeeld wordt. United is op voorhand niet kansloos, aangezien de eerste wedstrijd in 1-1 eindigde. Manager David Moyes is zich er wel van bewust dat zijn ploeg zich geen fouten kan permitteren en hoopt daarnaast op het meespelen van Wayne Rooney.

"Het is onze zwaarste wedstrijd tot nu toe. Beide teams zijn het bezit van topspelers", sprak Moyes op de persconferentie in aanloop naar de clash met Bayern. "Iedereen moet een goede prestatie op de mat leggen. Ik verwacht en geloof dat we beter spelen dan in het heenduel. Dit moeten we ook, willen we kans maken om door te gaan. De focus ligt in ieder geval op verder gaan in de Champions League. De spelers zijn er klaar voor."

Naast de absentie van de geblesseerde Robin van Persie was Rooney ook een vraagteken bij United. Moyes stelt dat de club uit Manchester er 'alles aan doet' om ervoor te zorgen dat Rooney speelklaar zal zijn. De manager zegt dat de aanvaller veel voor de wedstrijd over heeft en daarom graag met een injectie zou spelen. "Maar we doen geen dingen die medisch niet verantwoord zijn. We nemen het advies van de dokteren aan", verzekert Moyes.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen