Martino: "Botsing van twee compleet verschillende stijlen"

8 april 2014, 19:01

In het eigen Camp Nou kwam FC Barcelona tegen Atletico Madrid niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Dit zorgt ervoor dat de ploeg van coach Gerardo Martino morgen (woensdag) een zware klus te wachten te staat in het Vicente Calderón in Madrid. Martino wilde zich op de persconferentie niet wagen aan een voorspelling, maar beseft dat zijn ploeg het niet makkelijk zal krijgen tegen het dit seizoen zo verrassend sterke Atlético.

"We moeten ervoor zorgen dat we beter spelen dan Atlético en we de wedstrijd winnen", zegt de coach van Barça, die weet dat zijn manschappen het dit seizoen allesbehalve gemakkelijk hebben tegen de verrassende koploper van de Primera División: "Beide teams kennen elkaar zeer goed. Het is een botsing van twee compleet verschillende voetbalstijlen. Ik weet dat Barcelona dit seizoen tegen Atlético nog niet op voorsprong is gekomen. We gaan kijken of we dit nu kunnen doen, door de wedstrijd te controleren."

"Atlético is niet het type team dat toestaat dat wij de volle negentig minuten zullen domineren", vervolgt Martino. "Maar dat gaan we wel proberen, aangezien dat is hoe wij willen spelen. We moeten goed voorbereid zijn op de manier waarop Atlético zal spelen", aldus de coach, die benieuwd is of Atlético-twijfelgeval Diego Costa inzetbaar zal zijn: "Hij is een speler waar de coach tot het laatste moment op wacht, om te kijken of hij beschikbaar is."

In het eerste deel van het tweeluik in Camp Nou zorgen Diego en Neymar voor een 1-1 remise.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen